Кейт Мидълтън заряза силните костюми и подаде ръка за помощ, когато

...
Кейт Мидълтън заряза силните костюми и подаде ръка за помощ, когато
Коментари Харесай

Кейт Мидълтън посети център за подпомагане на семейства с малки деца в Лондон

Кейт Мидълтън заряза мощните костюми и подаде ръка за помощ, когато посети център за поддръжка на фамилии с дребни деца. в Барнет, северен Лондон.

41-годишната принцеса на Уелс се насочи към Sebby's Corner, с цел да даде подтик на самодейността на Кралския център за ранна детска възраст в навечерието на Коледа.

Kate Middleton helps out during a visit to a baby bank in Barnet which supports struggling families in the lead-up to Christmas
— Daily Mail Online (@MailOnline)
Кралската персона изглеждаше доброволно, до момента в който разговаряше с личния състав и помагаше за подреждането на рафтовете с книги и играчки.

Кейт, която трансформира Early Years Development в основата на своята работа в кралското семейство, носеше лек грим, които се съчета перфектно с бизнес небрежния ѝ външен тип.

Напоследък външният вид на принцесата проектира целенасочен бизнес облик и тя стои надалеч от роклите, които предпочиташе до момента. 

Това накара мнозина да се запитат дали има ново лице в екипа на принцесата или има консултант по стила.

Sebby's Corner е основан през януари 2021 година и дава движимости на фамилии в потребност в Барнет, Хартфордшир и Лондон. 

The princess of Wales Kate Middleton ditched her power suits today as she gave a helping hand as she visited a baby bank in Barnet, north London
— X Viral News (@XViralNews7)
Семействата се насочват от огромна мрежа от сътрудници, която включва експерти като акушерки, здравни гости и учители.

Това съответства със стартирането на нейната нова акция Shaping Us “, с цел да подчертае значимостта на ранните години от детството и по какъв начин това, което ни се случва през това време, може да оформи живота ни като възрастни.

Източник сподели за Кейт: „ Тя разперва криле и основава социална информираност по значими въпроси, които са покрай сърцето ѝ. Хората седнаха и обърнаха внимание.

Това е акция за цялостен живот за нея и фактът, че беше толкоз добре призната, ѝ даде голямо количество убеденост. “



От отварянето си, Sebby's Corner е подкрепил над 5000 фамилии и е отбелязал повишаване на рекомендациите от година на година. 

Подхранвани от локалните общности, те обезпечават жизненоважен избавителен пояс за фамилиите при всевъзможни сложни условия. 

Посещението идва откакто Центърът за ранна детска възраст на Кралската фондация разгласява „ Индекс на проблемите “, който откри, че 1/3 от необятната общност показва финансовия напън като най-големия проблем, пред който са изправени родителите и полагащите грижи през 2023 година

По време на визитата си принцесата научи за решаващата работа, която центровете за помощ за дребни деца правят в Обединеното кралство, с цел да доставят съществени продукти на фамилиите, в това число облекла, пелени, тоалетни такъми и бебешко съоръжение. 

ALSO Kate Middleton helps out during a visit to a baby bank in Barnet which supports struggling families in the lead-up to Christmas ~ Story Below
— Follow @JodyField (@JodyField)
Има повече от 200 центрове за помощ на дребни деца в цялата страна, всички от които сега виждат възходящо търсене на техните услуги. 

Както беше очебийно в акцията Shaping Us, която Кейт Мидълтън стартира през януари, нашите взаимоотношения, опит и среда в най-ранните ни години поставят основите, които оформят останалата част от живота ни. 

Центровете за поддръжка на фамилии с дребни деца могат да оказват помощ за облекчение на някои от напрежението и напреженията, с които се сблъскват, и на собствен ред да дадат на родителите и лицата, които се грижат за тях, потенциала да обезпечат грижите, които са толкоз значими за бебетата и доста дребните деца. Подкрепата на родителите и лицата, които се грижат за тях, които вършат всичко по силите си, с цел да обезпечат фамилиите си при необикновено сложни условия, е от значително значение и може да има изменящо живота влияние. 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР